Yrityksemme arvot

Toimiaksemme kuten kunnianhimomme ja eteenpäin vievä strategiamme, olemme määrittäneet kolme yhteistä arvoa, jotka kuvastavat yrityksemme henkeä ja sitä miten lunastamme lupauksemme.

Ydinarvomme - Avoin, kehittyvä ja sitoutunut - kuvaavat sitä, keitä me olemme ja mitä haluamme saavuttaa. Ne ilmaisevat mitä yrityksemme edustaa nyt ja mitkä ovat tavoitteemme tulevaisuudessa. Menestyksemme riippuu siitä, miten pystymme panemaan yhteiset arvomme käytäntöön.

Arvomme auttavat meitä palkkaamaan, kehittämään ja motivoimaan oikeita henkilöitä ja antamaan syvempää merkitystä työllemme. Oikein käytettyinä arvot opastavat kaikissa yrityksen toimissa. Niitä voi käyttää tarkistuslistan tavoin, josta voi tarkistaa, kun kysytään "olisiko tämä arvojemme mukaista vai ei?"

Avoin

Ollaksemme luotettavia, meidän tulee olla avoimia ja rehellisiä itseämme, asiakkaitamme ja yritystämme kohtaan. Olemme helposti tavoitettavissa, meidän luoksemme on helppo tulla, meidän kanssamme on helppo työskennellä. Olemme uteliaita ja tiedonjanoisia. Jaamme oppimme ja näkemyksemme toistemme ja asiakkaidemme kesken. 


Kehittyvä

Olemme eteenpäin suuntautuneita, innovatiivisia ja luovia. Käytämme kokemustamme ja taitoamme markkinoiden uusien trendien ja tarpeiden kehittämiseen. Pyrimme olemaan kilpailun kärjessä. Uskomme, että toimintamme jatkuva parantaminen tekee meistä edelläkävijän alallamme. 


Sitoutunut

Olemme aktiivisia ongelmanratkaisijoita. Energiamme ja intohimomme innoittavat ihmisiä. Meillä on dynaaminen ja yritteliäs tiimihenki. Sitoutuminen ja välittäminen työhön näkyy ammattimaisena asenteena toimeksiannosta ratkaisun löytämiseen asti. 

20150522_ramirent_1601_56_6.jpg : 52Kb

Jaa tämä sivu