Rekrytointi

Kone- ja laitevuokrausalalla toimivalla Ramirentillä on 302 toimipistettä 10 Euroopan maassa, mutta yhtiön tavoitteena on jatkaa kasvuaan, minkä myötä etsimme jatkuvasti ammattitaitoista henkilökuntaa mielenkiintoisiin tehtäviin eri puolille organisaatiota.

Ramirentin henkilöstössä on paljon sähkö- ja elektroniikka-alan osaajia kuten esimerkiksi insinöörejä, jotka työskentelevät monenlaisissa tehtävissä mm. projektipäälliköinä, suunnittelijoina ja tiimin- tai tuotelinjan vetäjinä. Tehtäviä on tarjolla myös myynnissä, ostossa, kaluston hallinnassa, huollossa ja varaosapalvelussa. Yhdistävänä tekijänä on esimerkiksi se, että Ramirentillä on totuttu työskentelemään itsenäisesti. Konsernikielemme on englanti ja kielitaitoa tarvitaan jokaisessa tehtävässä.

Rekrytointi on Ramirentissä hajautettu. Kukin yhtiö vastaa paikallisesti omasta rekrytoinnistaan saamiensa hakemusten ja sen hetkisten tarpeidensa pohjalta. Kotisivujen kautta lähetetyt hakemukset toimitetaan käsiteltäväksi siihen maahan, jota hakemus koskee.

Eri maatoiminnoista vastaavat yhtiöt ja niiden verkkosivujen osoitteet ovat seuraavat:Suomi

Ramirent Finland Oy

www.ramirent.fi

Ruotsi

Ramirent AB

www.ramirent.se

Norja

Ramirent AS

www.ramirent.no

Tanska

Ramirent A/S

www.ramirent.dk

Viro

Ramirent Baltics AS

www.ramirent.ee

Latvia

Ramirent Baltics AS

www.ramirent.lv

Liettua

Ramirent Baltics AS

www.ramirent.lt

Puola

Ramirent S.A.

www.ramirent.pl

Tšekin tasavalta

Ramirent s.r.o.

www.ramirent.cz

Slovakia

Ramirent spol. s r.o.

www.ramirent.skJaa tämä sivu