Ramirent EcoSolve

Säästä energiaa ja ympäristöä

Me Ramirentillä olemme sitoutuneet tukemaan kestävää kehitystä ja kannustamme myös asiakkaitamme ja toimittajiamme samaan. Ramirent EcoSolve™ lisää ratkaisuihin valittuja ekotehokkuutta lisääviä ominaisuuksia.

ramirent_ecosolve_symbol.png : 42Kb

rami1197.jpg : 752Kb

ecosolve2.jpg : 59Kb


Energiatehokkuus lisääntyy, kun käytät vain vähän energiaa kuluttavia laitteita. Lisäksi energian hävikki pienenee, samoin kuin tarpeettomat päästöt. Energiatehokkuuden kannalta merkittävää on myös se, miten laitteita ja koneita käytetään.

Ramirentiltä ekologiset ratkaisut

 • Luomme kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja ja tuemme brändiäsi
 • Laadukkaat laitteet
 • Kustannus- ja energiasäästöt
 • Projektikohtainen Ramirent-asiantuntija
 • Arviointi ja tulosten raportointi
 • Nopea asennus
 • Hyvin huolletut laitteet
 • Arviointi ja tulosten raportointi

Vuokraaminen on vihreä valinta

Ekosuunnittelu mukaan alusta alkaen

Yhdessä Ramirentin kanssa voit kehittää työmenetelmiäsi entistä ekotehokkaammiksi. Työmaan älykäs suunnittelu, hukkatilan välttäminen, asennusten ja kuljetustarpeiden minimointi sekä pieni energiankulutus auttavat vähentämään päästöjä ja pienentävät hiilijalanjälkeä.

Me valitsemme sinulle parhaat tuotteet

Yhä useammista tuotteista on saatavilla ekoversio. Laitteiden suhteen asiakkaidemme ei tarvitse kantaa huolta vihreydestä. Hankintaprosessimme tukee sinua tavoitteessasi toimia mahdollisimman turvallisesti ja pienimmällä mahdollisella ympäristökuormituksella. Sinun ei tarvitse tuskailla tuotteiden valinnan kanssa; me ehdotamme sinulle sopivia tuotteita.

Ovatko energiakulusi hallinnassa?

Energia maksaa, ja kalliiksi tulee myös huono verkkosuunnittelu. Voit pienentää energiankulusta ja ympäristövaikutuksia sekä säästää rahaa mm. käyttämällä ajastimia, LED-lamppuja ja tarkoituksenmukaisia kaapeleita. Kannattaa ottaa kaikki asiaan vaikuttavat tekijät huomioon alusta alkaen.

Hyvä valinta myös tuottavuuden kannalta

Vihreä ajattelu on hyväksi ei pelkästään ympäristön ja kestävän kehityksen kannalta. Se on hyväksi myös tuottavuudelle. Energiatehokkaalla ja ympäristöä säästävällä toiminnalla ja ekologisella ajattelulla vahvistat myös yrityksesi imagoa ja luot positiivisia mielikuvia.

Liiketoiminnan virtaviivaistaminen

ecosolve3.jpg : 91Kb

Ramirentillä on laaja tuotevalikoima laadukkaita vuokravälineitä ja palveluja, joilla lisäät toimintasi ekologisuutta. Valitaan yhdessä hankkeesi tarpeita parhaiten palveleva kokonaisuus.

Laitteet ja palvelut

Standardimoduuleihin voidaan liittää Ramirent EcoSolve™ -ratkaisu, johon voidaan sisällyttää mm. seuraavat parannukset:

 • Säädettävä lämmityksen ohjaus 
 • Vettä säästävät hanat 
 • Ovensulkija 
 • Vaihto energiaa säästäviin valonlähteisiin 
 • Tasapainotettu ilmanvaihto 
 • Lämpöpumppu 
 • Kosteusohjattu kuivausmoduuli väliaikaisiin ruokailu/pukuhuonetiloihin

 

Yksinkertaistamme asiakkaamme toimintaa neljän askelman avulla

Tarvekartoitus

Jo projektin alkuvaiheessa kartoitamme erityistarpeesi muokataksemme ratkaisun juuri sinulle sopivaksi. Valitsemme laitteet ja palvelut, jotka parhaiten yhdistävät tehokkuuden pitkän ajan kustannusseurannalla. Voit tehostaa ratkaisua valitsemalla siihen lisäpalveluita kuten ekotehokkuus tai turvallisuus. Ennen sopimuksen allekirjoitusta käymme kaikki ehdotuksen yksityiskohdat yhdessä läpi.

Toimitus

Milloin ja missä haluat meidän olevan? Voit luottaa, että Ramirent toimittaa ratkaisun jokaisen osan. Toimitamme ja asennamme laitteesi ja sovitut palvelusi aikataulun ja sopimuksen mukaisesti.

Tuki

Projektin aikana tuemme sinua säännöllisin tarkistuksin ja tarvittaessa koulutamme henkilökuntaasi. Ramirentin projektivastaava on saatavilla koko ajan neuvoakseen sinua ja hallitsemaan mahdollisia matkan varrella ilmenneitä muutoksia. Takaamme, että sinulla on aina projektiin tarvittavat laitteet ja tuki saatavilla, jotta projekti etenisi suunnitellusti eikä syntyisi kustannuksia aiheuttavia taukoja.

Arviointi

Jokainen projekti on oppimisprosessi. Asiantuntijamme antavat sinulle täydellisen katsauksen käytetystä metriikasta, koneista ja laitteista sekä palveluista. Arvioimme myös kanssasi projektin kulun, jotta voit olla paremmin valmistautunut seuraavaan haasteeseen.

Jaa tämä sivu