Dynamic Rental Solutions™

Dynamic Rental Solutions™

Dynaamiset vuokrausratkaisut ovat Ramirentin liiketoiminnan ydin. Se on tapamme työskennellä yhdessä asiakkaan kanssa, yksinkertaistaa heidän liiketoimintaansa ja parantamalla heidän tehokkuuttaan ja tuottavuuttaan. Olemme maailmanluokan ammattilaisia siinä mitä teemme. Kaikki Ramirentin ammattilaiset ovat käytössäsi. Miten voimme auttaa?

Tuotteet

Tuotteet

Pienimmästä käsityökalusta suurimpaan torninosturiin. Ramirentin vuokralaitteet tarkastetaan ja testataan säännöllisesti koulutetun ja sertifioidun henkilöstön toimesta.

Palvelut

Palvelut

Suunnittelusta, kuljetuksesta, 24/7 tuesta aina käyttäjäkoulutukseen.

Ratkaisut

Ratkaisut

Korkealuokkaisista tilaratkaisuista, väliaikaisesta sähköistyksestä ja sääsuojauksesta aina logistiikan ja työmaan turvallisuuden suunnitteluun.

Yksinkertaistamme asiakkaamme toimintaa neljän askelman avulla

Tarve-kartoitus

Projektin alussa teemme kanssasi tiiviisti yhteistyötä ratkaisun räätälöimiseksi juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Valitsemme laitteet ja palvelut, joissa parhaiten yhdistyvät tehokkuus ja pitkän aikavälin kustannusten hallinta. Voit lisätä ratkaisuun haluamiasi, esimerkiksi ekotehokkuuteen
tai turvallisuuteen liittyviä ominaisuuk-
sia. Ennen sopimuksen allekirjoittamis-
ta käymme ehdotuksen yhdessä läpi
kohta kohdalta.

Toimitus

Mihin ja milloin haluat meidät? Voit luottaa siihen, että Ramirent tekee kaikki sovitut asiat. Toimitamme ja asennamme laitteistosi ajallaan ja toteutamme sovitut palvelut.

Tuki

Saat meiltä käytönaikaisen tuen, säännölliset tarkastukset ja tarvittavan koulutuksen työntekijöillesi. Projektikohtainen Ramirentin asiantuntija antaa neuvoja ja huolehtii laitteiden vaihdosta tarvittaessa. Me varmistamme, että sinulla on aina käytettävissäsi tarvitsemasi laitteet ja tuki, jotta hankkeesi etenee suunnitellusti ja vältyt kalliiksi tulevilta seisokeilta.

Arviointi

Jokainen hanke on oppimisprosessi. Asiantuntijoiltamme saat täydelliset tiedot projektissasi käytetyistä laitteista ja palveluista kaikkine lukuineen, jolloin olet entistä valmiimpi seuraavaan haasteeseesi. Me myös kuljetamme laitteemme pois sovittuna aikana ja jätämme työkohteen siistiksi ja turvalliseksi.

Jaa tämä sivu