Ramirent harkitsee strategisia vaihtoehtoja Siirtokelpoisten tilojen (Temporary Space) liiketoiminnan osalta

RAMIRENT OYJ                 PÖRSSITIEDOTE            30.11.2017 klo 09:00

Ramirent harkitsee strategisia vaihtoehtoja Siirtokelpoisten tilojen (Temporary Space) liiketoiminnan osalta, mukaan lukien liiketoiminnan myymistä.

Ramirentin Siirtokelpoisten tilojen liiketoiminnan liikevaihto vuonna 2016 oli noin 30 miljoonaa euroa ja liiketoimintaa on Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa. Ramirentin siirtokelpoiset tilat tarjoavat korkealaatuisia vuokrattavia ratkaisuja väliaikaisten asuntojen, koulujen, terveyskeskusten ja toimitilojen tarpeisiin.

"Ramirentin uudistetun konsernistrategian mukaisesti keskitymme kasvamaan pääomatehokkaasti ydinliiketoiminnassamme, eli konevuokrauksessa, kurinalaisesti kehittämällä vuokraus- ja oheisliiketoimintoja joilla on selviä synergioita ydinliiketoimintaamme. Tätä silmällä pitäen arvioimme strategisia vaihtoehtoja, joihin kuuluu Siirtokelpoisten tilojen liiketoiminnan mahdollinen myynti", sanoo Tapio Kolunsarka Ramirent Oyj:n toimitusjohtaja.

Strategisien vaihtoehtojen läpikäyminen oletetaan saatavan päätökseen ensimmäisen vuosineljänneksen 2018 aikana.

LISÄTIETOJA:
Pierre Brorsson, EVP ja talousjohtaja, Ramirent Oyj, puh. +46 (0)8 624 95 41, pierre.brorsson(at)ramirent.com

RAMIRENT on johtava konevuokrauskonserni, joka yhdistää parhaat koneet, palvelut ja osaamisen vuokrausratkaisuiksi, jotka yksinkertaistavat asiakkaiden liiketoimintaa. Ramirent palvelee laajaa asiakaskuntaa, kuten rakentamista, teollisuutta, palvelusektoria, julkista sektoria ja kotitalouksia. Vuonna 2016 Ramirent-konsernin liikevaihto oli 665 miljoonaa euroa. Konsernilla on 2 771 työntekijää 298 toimipaikassa yhteensä kymmenessä maassa Euroopassa. Ramirent on listattu NASDAQ Helsingissä (RMR1V). Ramirent - More than machines®.

Jakelu
NASDAQ OMX Helsinki, Keskeiset tiedotusvälineet, www.ramirent.com

Jaa tämä sivu