Ramirent Oyj: Ramirent solmi suuren Siirtokelpoisten tilojen (Temporary Space) vuokrasopimuksen Norjassa

Lehdistötiedote, 9. helmikuuta 2018
 
 
Ramirent on tehnyt sopimuksen siirtokelpoisten toimisto- ja asuintilojen (Temporary Space) vuokraamiseksi Norjan Evenesiin lentotukikohdan rakennushankkeen ajaksi. Tilat pystytetään kevään 2018 aikana, ja vuokrasopimus päättyy vuonna 2027. Norjan puolustusministeriön alaisuudessa toimivan Defence Estates Agencyn kanssa solmittu sopimus on arvoltaan noin kahdeksan miljoonaa euroa.

Siirtokelpoisia tiloja (Temporary Space) käytetään pääasiassa infrastruktuurihankkeessa, mutta puolustusvoimat saattaa käyttää niitä myös muihin tarkoituksiin. 

"Tämä on Ramirentille tärkeä askel eteenpäin Temporary Space toimivien ja kattavien ratkaisujen tarjoamisessa suuriin hankkeisiin. Tarjouksen eteen tehtiin kovasti töitä, ja haluamme kiittää Defence Estates Agencya luottamuksesta. Tarjouskilpailussa oli mukana viisi muuta yhtiötä. Odotamme innokkaasti hankkeen käynnistymistä", sanoo Karl Erik Valentin Hansen, Ramirent Norjan Temporary Space johtaja.

Siirtokelpoiset asuin- ja toimistotilat pystytetään kevään aikana. Työmaan valmistelu alkaa 1. kesäkuuta ja sen on tarkoitus olla käyttövalmis syyskuussa 2018. Ramirent on vastuussa tilojen toiminnasta. Toiminnan on sovittu jatkuvan vuoteen 2027 asti.

"Meillä on kokemusta siirtokelpoisista asuintiloista Ørlannin lentokenttäalueella. Asumisolosuhteiden tulee olla kunnolliset työmaan työntekijöille, joilla on pitkä työmatka", sanoo Olaf Dobloug, Director of the Norwegian Defence Estates Agency.

Lentokenttäalueella tehdään tulevina vuosina paljon rakennustöitä, ja työmaalle rekrytoidaan lisää työntekijöitä. Työntekijät voivat asua ja ruokailla Ramirentin Temporary Space siirtokelpoisissa tiloissa. Lisäksi useilla projektin rakentajilla on toimistonsa alueen tiloissa. Puolustusvoimat saavat käyttää tiloja hankkeen aikana tarpeen mukaan. Siirtokelpoisiin asuintiloihin arvioidaan mahtuvan noin 180 vuodetta ja 100 toimistohuonetta. Moduuleista muodostettua tilapäistä rakennusta on helppo muokata. Rakennuksessa on pukuhuone, kuntosali ja ruokala.

Sopimus tehtiin vuoden 2018 ensimmäisellä vuosineljänneksellä.

 

Kuva: Karl Erik Valentin Hansen, Ramirent Norjan Temporary Space johtaja allekirjoitti vuokrasopimuksen Olaf Doblougin, Director of the Norwegian Defence Estates Agency, kanssa.


Lisätietoja:
Øyvind Emblem, EVP, Ramirent Norja, puh. +47 9575 1188, oyvind.emblem@ramirent.no
Franciska Janzon, SVP, Marketing, Communications and IR, puh. +358 20 750 2859, franciska.janzon@ramirent.com

JAKELU: Päämediat, www.ramirent.com

RAMIRENT on johtava konevuokrauskonserni, joka yhdistää parhaat koneet, palvelut ja osaamisen vuokrausratkaisuiksi, jotka yksinkertaistavat asiakkaiden liiketoimintaa. Ramirent palvelee laajaa asiakaskuntaa, kuten rakentamista, teollisuutta, palvelusektoria, julkista sektoria ja kotitalouksia. Vuonna 2017 Ramirent-konsernin liikevaihto oli 724 miljoonaa euroa. Konsernilla on 2 820 työntekijää 293 toimipaikassa yhteensä kymmenessä maassa Euroopassa. Ramirent on listattu NASDAQ Helsingissä (RMR1V). Ramirent - More than machines®.

Jaa tämä sivu