Ramirent Oyj:n hallituksen järjestäytyminen

Vantaa, Suomi, 2017-03-16 13:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) --

Ramirent Oyj      Pörssitiedote      16.3.2017 klo 14.00

Ramirent Oyj:n hallituksen järjestäytymiskokous pidettiin 16.3.2017. Kokouksessa hallitus valitsi keskuudestaan Ulf Lundahlin jatkamaan hallituksen puheenjohtajana ja Susanna Renlund varapuheenjohtajana.

Kokouksessa hallitus päätti myös työvaliokunnan kokoonpanosta jonka tehtäviin, muiden muassa, on osoitettu myös tarkastusvaliokunnan tehtävät. Ulf Lundahl, Susanna Renlund ja Tobias Lönnevall valittiin työvaliokunnan jäseniksi ja Ulf Lundahl valittiin työvaliokunnan puheenjohtajaksi.

Hallitus arvioi tämän kokoonpanon olevan tarkoituksenmukainen huomioiden työvaliokunnan tehtävät kokonaisuutena sekä valittujen jäsenten osaaminen ja kokemus.

LISÄTIETOJA: Pierre Brorsson, talousjohtaja, puh. +46 8 624 9541

Ramirent on johtava konevuokrausalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaisia laitteita, palveluja ja osaamista. Ramirentin vuokrausratkaisut yksinkertaistavat asiakkaiden liiketoimintaa. Ramirent palvelee laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennusalaa, teollisuutta, palvelualaa, julkista sektoria ja kotitalouksia. Ramirent toimii Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Vuonna 2016 Ramirent-konsernin liikevaihto oli 665 miljoonaa euroa. Konsernilla on 2 686 työntekijää 290 toimipisteessä 10 maassa. Ramirent on listattu NASDAQ Helsingissä (osakkeen tunnus: RMR1V). Ramirent - More than machines®.

JAKELU:
NASDAQ Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ramirent.com

Jaa tämä sivu