Zeppelin Rental jälleenvuokraa Ramirentin siirtokelpoisia tiloja Saksassa

Vantaa, Suomi, 2017-04-25 09:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --

Ramirent Oyj      Lehdistötiedote      25.4.2017 klo 10:00

Ramirent vuokraa korkealuokkaisia siirtokelpoisia tiloja Saksalaiselle Zeppelin Rentalille, joka jälleenvuokraa tilat paikallisille asiakkaille. Ramirentin korkealuokkaiset siirtokelpoiset tilat on tehty puusta ja ne täydentävät Zeppelin Rentalin nykyistä tilaratkaisujen tarjontaa.

Zeppelin Rental aloittaa korkealuokkaisten siirtokelpoisten tilojen vuokraamisen Ramirentilta ja jälleenvuokraa tilat asiakkaillensa Saksassa. Ramirentin korkealaatuiset siirtokelpoiset tilat on valmistettu 95% puusta, asettaen ne huomattavasti Saksan teollisuuden standardien yläpuolelle. Ramirentin siirtokelpoiset tilat tarjoavat erinomaisen eristyksen, energiatehokkuuden, äänenvaimennuksen, säätelee huoneen kosteutta ja luo miellyttävän ja terveellisen sisäilman.

"Saksassa konevuokrausalan yleisin standardi on ollut moduulit, jotka on valmistettu valssatusta teräksestä", sanoo Zeppelin Rentalin modulaariset tilat tuoteryhmän johtaja Albrecht Münter. "Jälleenvuokraamalla Ramirentilta, jolla on kokemusta puisista moduuleista 80-luvulta lähtien, voimme tarjota uuden laatutason joustavia ja energiatehokkaita väliaikaisia tilaratkaisuja kouluihin, päiväkoteihin, toimistoihin tai majoituskäyttöön Saksassa."

"Saksassa on vain harvoja korkean luokan moduuleja tarjoavia yrityksiä, ja näemme tämän mielenkiintoisena tilaisuutena siirtokelpoisten tilojen myynnin kasvulle uusilla markkinoilla", sanoo Dino Leistenschneider, EVP, Sourcing ja Fleet Management, Ramirent Oyj.

LISÄTIEDOT:
Franciska Janzon, SVP, markkinointi, viestintä ja sijoittajasuhteet, puh. 020 750 2859, franciska.janzon@ramirent.com

Ramirent on johtava konevuokrausalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaisia laitteita, palveluja ja osaamista. Ramirentin vuokrausratkaisut yksinkertaistavat asiakkaiden liiketoimintaa. Ramirent palvelee laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennusalaa, teollisuutta, palvelualaa, julkista sektoria ja kotitalouksia. Ramirent toimii Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Vuonna 2016 Ramirent-konsernin liikevaihto oli 665 miljoonaa euroa. Konsernilla on 2 686 työntekijää 290 toimipisteessä 10 maassa. Ramirent on listattu NASDAQ Helsingissä (osakkeen tunnus: RMR1V). Ramirent - More than machines®.

Zeppelin Rental on johtava vuokrauspalveluiden tarjoaja, joka tarjoaa konevuokrauspalveluita, logistiikkajohtamista ja konsultointia, väliaikaista infrastruktuuria, energia-ja sähköistyspalveluja. Yhteensä 1 200 työntekijää 140 vuokraustoimipisteessä Saksassa, Itävallassa, Tšekin tasavallassa ja Slovakiassa palvelevat asiakkaita rakentamisen, prosessiteollisuuden, konesuunnittelun, kaupan, julkisen sektorin, maisemoinnin ja tapahtumajärjestämisen aloilla. Lisätietoja löytyy osoitteesta: www.zeppelin-rental.de. Zeppelin Rental on osa Zeppelin GmbH:ta, joka on konsernin holding-yhtiö.

JAKELU: NASDAQ Helsinki, Keskeiset tiedotusvälineet, www.ramirent.com

Kuvat:

https://newsclient.omxgroup.com/cds/DisclosureAttachmentServlet?showInline=true&messageAttachmentId=626916
Modules

Jaa tämä sivu