Ramirent uusii monivuotisen konevuokraussopimuksen Meyer Turku Oy:n telakan kanssa

Helsinki, Suomi, 2017-06-28 08:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

RAMIRENT OYJ                        LEHDISTÖTIEDOTE                               28.6.2017  klo 9:00


Ramirent ja Meyer Turku Oy ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen Meyerin Turun telakalle vuoteen 2020 asti. Sopimus on jatkoa jo vuosia jatkuneelle yhteistyölle telakalla ja se kattaa telakan alueella mm. teline- ja sääsuojatyöt, huoltosähkötoiminnot sekä nostinvuokrauksen. Sopimuksen arvoa ei julisteta.

Ramirent on toimittanut vuokrakalustoa ja palveluita Turun telakalle jo vuodesta 2002. Uusi sopimus täydentää ja tehostaa telakan ja Ramirentin välistä yhteistyötä. Sopimus kattaa nyt myös digitaalisia palveluita kuten kalustonhallintaa ja koneohjausta parantaen tuottavuutta ja turvallisuutta telakalla.

"Olemme erittäin tyytyväisiä, että Meyer päätti jatkaa kilpailutuksen jälkeen kanssamme yhteistyötä. Digitaalisten palveluiden merkitys asiakaskunnassamme niin Meyerillä kuin muillakin asiakkaillamme kasvaa kovaa vauhtia. Olemme yhdessä sitoutuneet nyt solmitulla sopimuksella kehittämään yhteisiä menettelytapoja ja digitaalisia palveluita telakan toiminnoille joiden tavoitteena on parantaa molempien osapuolien tuottavuutta", kertoo Mikael Kämpe, EVP, Ramirent Suomi.

LISÄTIEDOT:

Franciska Janzon, SVP, markkinointi, viestintä ja sijoittajasuhteet, puh. 020 750 2859

Ramirent on johtava konevuokrausalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaisia laitteita, palveluja ja osaamista. Ramirentin vuokrausratkaisut yksinkertaistavat asiakkaiden liiketoimintaa. Ramirent palvelee laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennusalaa, teollisuutta, palvelualaa, julkista sektoria ja kotitalouksia. Ramirent toimii Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Vuonna 2016 Ramirent-konsernin liikevaihto oli 665 miljoonaa euroa. Konsernilla on 2 741 työntekijää 292 toimipisteessä 10 maassa. Ramirent on listattu NASDAQ Helsingissä (osakkeen tunnus: RMR1V). Ramirent - More than machines®.

Meyer Turku Oy:n  telakalla on 1 700 työntekijää ja se on erikoistunut erittäin vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Meyer Turku on yhdessä sisartelakoidensa, Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja Rostockissa olevan Neptun Werftin kanssa yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Turussa on rakennettu menestyksellisesti laivoja vuodesta 1737 alkaen. Yhtiö rakentaa parhaillaan risteilyaluksia TUI Cruises  varustamolle. Yhtiön tilauskannassa on myös kaksi risteilylaivaa Costa Crociere -varustamolle, Carnival Corporationille sekä Royal Caribbean Internationalille.  

Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, Shipbuilding Completion Oy, joka tarjoaa ratkaisuja laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen  periaatteella sekä laivanrakennus- ja offshore-alan suunnitteluyritys ENG'nD Oy.

JAKELU: 
NASDAQ Helsinki, 
Keskeiset tiedotusvälineet, 
www.ramirent.com

Jaa tämä sivu