Kutsu Ramirentin pääomamarkkinapäivään Helsingissä 1.12.2017

Helsinki, 2017-08-02 08:15 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

Ramirent Oyj               Lehdistötiedote                      2.8.2017 klo 9.15        

Olet lämpimästi tervetullut Ramirentin pääomamarkkinapäivään, joka järjestetään analyytikoille, institutionaalisille sijoittajille ja pankeille Helsingissä perjantaina 1.12.2017. Päivän esitykset alkavat klo 10 ja päättyvät noin klo 15. Pääomamarkkinapäivän tarkoituksena on tarjota tietoa Ramirentin strategiasta ja liiketoiminnan kehityksestä.

Paikka: Ramirentin pääkonttori (Tapulikaupungintie 37) sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päässä lentokentältä ja noin 35 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.

Esityksiä pitävät Ramirentin toimitusjohtaja Tapio Kolunsarka ja valikoidut johtoryhmän jäsenet. Tilaisuutta voi seurata myös suorana webcastina yhtiön kotisivuilla www.ramirent.com. Tilaisuuden tarkempi ohjelma ja lisätiedot ovat saatavilla yhtiön kotisivuilla ramirent.com lähempänä ajankohtaa ja ne myös lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla.  

Rekisteröidy lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ir@ramirent.com 1.11.2017 mennessä ja ystävällisesti kerro siinä:

- yhteystiedot kuten sähköpostiosoite ja puhelinnumero

- allergia- ym. dieettitiedot lounasta varten

Esitykset pidetään englanniksi ja niihin liittyvät esitysmateriaalit ovat saatavilla ramirent.com/sijoittajat tapahtuman alussa.

Tervetuloa pääomamarkkinapäiväämme!


LISÄTIEDOT:
Franciska Janzon, SVP, markkinointi, viestintä ja sijoittajasuhteet, puh. 020 750 2859

Ramirent on johtava konevuokrausalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaisia laitteita, palveluja ja osaamista. Ramirentin vuokrausratkaisut yksinkertaistavat asiakkaiden liiketoimintaa. Ramirent palvelee laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennusalaa, teollisuutta, palvelualaa, julkista sektoria ja kotitalouksia. Ramirent toimii Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Vuonna 2016 Ramirent-konsernin liikevaihto oli 665 miljoonaa euroa. Konsernilla on 2 816 työntekijää 298 toimipisteessä 10 maassa. Ramirent on listattu NASDAQ Helsingissä (osakkeen tunnus: RMR1V). Ramirent - More than machines®.

JAKELU: NASDAQ Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.ramirent.com

Jaa tämä sivu