Ramirent uusii konevuokrauspalveluiden puitesopimuksen NCC Ruotsin kanssa

Helsinki, 2017-09-20 14:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

Ramirent Oyj                                Lehdistötiedote                          20.9.2017  klo 15:00

Ramirentillä on ollut konevuokraussopimus NCC:n kanssa Ruotsissa vuodesta 2004. Puitesopimus on uusittu tänään kolmeksi vuodeksi ja sisältää sopimuksen jatkomahdollisuuden. Yhteistyötä on syvennetty entisestään ja sopimus kattaa koko Ramirentin tarjonnan työkaluista moduuleihin, raskaista rakennuskoneista nostimiin, sekä lisäpalveluita, kuten BIM ja VDC-suunnittelupalvelut.

"Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyösopimuksen uusimiseen NCC:n kanssa, mikä merkitsee sitä, että olemme edelleen luotettava kumppani heille. Yhteistyö on kehittynyt ja syventynyt vuodesta 2004 lähtien. NCC:llä on tarkoitus yhdessä kanssamme kehittää toimintojaan, jotka liittyvät koneisiin ja vuokrauspalveluihin joita tarjoamme, mikä on linjassa meidän ajattelutapaamme kumppanuudesta" kertoo Jonas Söderkvist, EVP, Ramirent Ruotsi ja Tanska.

"Sopimus Ramirentin kanssa varmistaa, että NCC myös jatkossa saa käyttöönsä korkealaatuisia koneita ja palveluita, jotka takaavat päivittäisen työn sujumisen parhaalla mahdollisella tavalla työmaillamme. Panostaminen yhteiseen kehittämiseen ja kumppanuuteen on priorisoituja alueita tulevana sopimuskautena", kertoo Tony Jakobsson Category Manager, NCC.

LISÄTIETOJA:
Franciska Janzon, SVP, markkinointi, viestintä ja sijoittajasuhteet
puh. 020 750 2859, franciska.janzon@ramirent.com

Ramirent on johtava konevuokrausalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaisia laitteita, palveluja ja osaamista. Ramirentin vuokrausratkaisut yksinkertaistavat asiakkaiden liiketoimintaa. Ramirent palvelee laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennusalaa, teollisuutta, palvelualaa, julkista sektoria ja kotitalouksia. Vuonna 2016 Ramirent-konsernin liikevaihto oli 665 miljoonaa euroa. Konsernilla on 2 816 työntekijää 298 toimipisteessä 10 maassa Euroopassa. Ramirent on listattu NASDAQ Helsingissä (osakkeen tunnus: RMR1V). Ramirent - More than machines®.

JAKELU: NASDAQ Helsinki, pääuutismedia, www.ramirent.com

Jaa tämä sivu