Sponsorointi

Sponsorisopimuksilla Ramirent pyrkii luomaan positiivista yritysimagoa ja viestiä sidosryhmilleen brändiarvojaan sekä vastuullisen toiminnan periaatteitaan.


Ramirentin sponsoritoiminta pohjautuu pitkäaikaiseen yhteistyöhön huolella valittujen yhteistyökumppaneiden kanssa. Avaintekijät partnerivalinnassa ovat mm. yhteensopivuus Ramirentin periaatteiden kanssa, mahdollisuus sidosryhmäyhteistyöhön ja medianäkyvyys.


Olipa kyseessä kansainvälinen, valtakunnallinen tai paikallinen sponsorisuhde, Ramirent pyrkii kestävään kehitykseen niin urheilussa kuin opiskelija ja – nuorisotoiminnassa.


Tänä Jouluna Ramirent-konserni tukee Itämeren puhdistustyötä Baltic Sea Action Groupin kautta sekä paikallisten Ensi- ja turvakotien toimintaa


Ramirent-konserni operoi Euroopassa Itämeren alue ydinmarkkina-alueena . Kahdeksalla maalla kymmenestä on rantaviivaa Itämeressä. Se on alue, jota haluamme suojella ja elvyttää yhdessä asiakkaidemme, toimittajiemme sekä sidosryhmiemme kanssa. Sen takia olemme jo viisi vuotta peräkkäin tukeneet Itämeren puhdistustyötä BSAG:n kautta.


Ramirentin liiketoiminta on ympäristöystävällistä, sillä kannustamme vuokraamaan kalustoa ostamisen sijaan.


”Lahjoitukset tukevat BSAG:n työtä rehevöitymisen, vaarallisten aineiden ja turvallisen merenkulun parissa” BSAG:n kehitysjohtaja Anna Kotsalo-Mustonen toteaa.

Lisätietoja: www.bsag.fi

bsag_logo.png : 31Kb


Tuki paikallisille Ensi- ja turvakodeille


Tuemme myös kolmatta vuotta peräkkäin paikallisten Ensi- ja turvakotien toimintaa. 

ramirent_xmas_donations_logos.png : 28Kb

sponsor-ramirent-em2012.png : 138Kb


Jaa tämä sivu