Ramirent lyhyesti

Ramirent on johtava toimija konevuokrauksen alalla. Ramirent perustettiin vuonna 1955, ja yhtiöllä on liiketoimintaa yhteensä kymmenessä maassa. Visiomme on olla johtava ja edistyksellisin konevuokraukseen keskittynyt yhtiö. Parannamme tehokkuutta ja turvallisuutta yhdistämällä koneet, palvelut ja osaamisen räätälöidyiksi konevuokrausratkaisuiksi, joita kutsumme More than Machines ®–ratkaisuiksi.

Palvelemme laajaa asiakaskuntaa kuten rakentamista, teollisuutta, palvelusektoria, julkista sektoria sekä kotitalouksia. Ramirent toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Tšekin tasavallassa, Slovakiassa ja Puolassa. Venäjällä ja Ukrainassa toimimme yhteisyritys Fortrentin kautta, josta omistamme 50 %.

Ramirentilla on viisi maantieteellistä segmenttiä; Ruotsi, Suomi, Itä-Eurooppa, Norja ja Tanska. Ydintarjontamme koostuu Konevuokrauksesta ja palveluista. Tarjoamme myös korkeanluokan Siirtokelpoisia tiloja (Temporary Space).

Konevuokraus: Ramirent täyttää asiakkaiden konevuokraus- ja palvelutarpeet sujuvasti yhden Euroopan suurimman konevuokrauskaluston ansiosta. Tuoteportfolioon kuuluvat erilaiset nostinlaitteet, suuret rakennuskoneet, työmaatilat ja pienkoneet sisältäen turvallisuustuotteet sekä sähkö- ja lämmityskaluston. Ramirent tarjoaa myös kokonaisratkaisuja (Total Solutions) jotka yksinkertaistavat asiakkaiden liiketoimintaa. Ratkaisumme tarjoavat lisäarvoa asiakkaille koko projektin elinkaaren ajalle auttamalla siirtämään projektivastuuta useilta toimittajilta yhdelle organisaatiolle. Näin saavutetaan kustannussäästöjä, lyhyempiä toimitusaikoja sekä parempaa työturvallisuutta ja tehokkuutta. Tietotaitomme ja toimialaosaamisemme ansiosta asiakkaamme saavat käyttöönsä turvalliset ja ympäristöystävälliset kokonaisratkaisut aina putoamisuojauksesta, kulunvalvontaan, sääsuojaukseen ja jätehuoltoon sekä sähköistykseen ja lämmitykseen.

Palvelut: Ramirent tarjoaa konevuokraukseen liittyviä palveluja kuten työmaan suunnittelu ja olosuhdevalvonta, työmaan tuki-ja logistiikkapalvelut, tankkaus- ja turvallisuuspalvelut sekä koulutus.

Siirtokelpoiset tilaratkaisut:   Ramirent Temporary Space™ tarjoaa korkealuokkaisia ja energiatehokkaita tiloja erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten majoitustiloiksi, toimistoiksi, päiväkodeiksi, kouluiksi ja terveyskeskuksiksi. Tilaratkaisut ovat verrattavissa uusiin pysyviin rakennuksiin.facebook.jpg : 4Kb

Facebookista löydät
Ramirent-konsernin uusimmat
uutiset, valokuvia tapahtumista
ja uutiset muutoksista
internet-sivuillamme jne.twitter.jpg : 3Kb

Twitteristä löydät Ramirent-
konsernin uusimmat uutiset,
uutiset nettisivujemme muutoksista
ja taustat tapahtumista.

Jaa tämä sivu