Lahjoitukset

Ramirent on valinnut kaksi päätukikohdetta: Ensi- ja turvakotien liiton sekä kolmatta vuotta peräkkäin Baltic Sea Action Groupin.

Ensi- ja turvakotien liitto toimintamaissamme

Ramirent on valinnut jokaisesta toimintamaastaan paikallisen toimijan, joka auttaa hädänalaisia perheitä ja ennalta ehkäisee ongelmia. Turvakodit ovat paikkoja, joihin perheväkivallan uhrit voivat hakeutua saamaan apua tai jos perheväkivalta uhkaa. Ramirentin aikomuksena on myös avustaa mahdollisissa kotien korjaustoimissa tänä vuonna. Kohde sopii Ramirentin tavoitteisiin tukea yhteisöä sen toiminnassa.

mother_abd_child_homes_and_shelters.png : 42Kb

Baltic Sea Action Group

Itämeri on yksi saastuneimpia meriä maailmassa ja moni Ramirentin toimintamaa ympäröi sitä. Ramirent on päättänyt tukea järjestöä kolmatta vuotta peräkkäin. Ramirent tukee järjestöä suoralla lahjoituksella ja osallistuu tänä vuonna myös vuosittain järjestettävään siivouspäivään toimittamalla kalustoa paikalle ja antaen myös henkilöstölleen mahdollisuuden osallistua päivään. Lisätietoa tästä annetaan myöhemmin. Kohde sopii Ramirentin tavoitteisiin olla yhä vastuullisempi sekä turvallisempi ja vihreämpi tukien yhteisöjä auttaen toimimaan puhtaamman ympäristön puolesta. 

bsag.png : 29Kb

Jaa tämä sivu