Vastuullisuus

MENESTYS SYNTYY JAKAMALLA.

sustainability_graphics_fin.jpg : 95Kb

Haluamme auttaa asiakkaitamme parantamaan tuottavuuttaan ja luoda kestäviä, kiertotalouteen pohjaavia innovaatioita.

Ramirent parantaa asiakkaidensa tuottavuutta kiertotalouden mallin mukaisesti jakamalla kalustoaan ja osaamistaan. Käyttämättömänä seisova kone tarkoittaa hukattua aikaa ja menetettyä arvoa. Kun jokin ei ole käytössä yhdellä asiakkaalla, se voisi vuorostaan olla toisen asiakkaan hyödyksi. Kun jaamme ja käytämme yhä uudelleen yhteisiä resurssejamme, luomme hyvän kierteen, joka pienentää ekologista jalanjälkeämme. Kiertotalous maksimoi tuottavuuden ja minimoi ympäristörasituksen. Tämä ajatus on paitsi koko liiketoimintamme perusta, myös visiomme kestävälle yhteiskunnalle.

Miten tämä sitten tapahtuu? Toimimme kiertotalousmallin mukaisesti varmistamalla koneidemme tehokkaan käytön, rekrytoimalla alan parhaat osaajat, toimimalla ympäristöystävällisesti ja tehostamalla työturvallisuutta. Laadukas toimitusketju on meille kunnia-asia, ja pyrimme tehokkaasti optimoituihin kuljetuksiin ja alan parhaaseen palvelutasoon. Vastuulliset toimintaperiaatteemme luovat pohjan kaikelle toiminnallemme.

Liiketoimintamme ydin mahdollistaa vanhan vastakkainasettelun purkamisen, sillä samanaikaisesti voi sekä kasvattaa liiketoimintaa että vähentää kulutusta. Kiertotalousajattelun – ja Ramirentin työn – kautta asiakkaamme voivat keskittyä ydintoimintaansa ja lisätä tuottavuuttaan osana suurempaa nykyaikaista kiertotalousliikettä.

Lisää tuottavuutta kiertotalouden keinoin.Jaa tämä sivu