Palvelut

Palvelut asiakassektorilla Ramirent keskittyy tarjoamaan ylläpitoon liittyviä palveluja kiinteistöpalveluyhtiöille, siivousyrityksille, kauppakeskuksille ja eri tapahtumiin, kuten esimerkiksi festivaalit, urheilutapahtumat ja messut.
Ramirentilla on tarjota laaja valikoima kalustoa kiinteistötekniikan tarpeisiin. Niihin kuuluvat tavarahissit, henkilönostimet, sekä raskas ja kevyt kalusto. Tarjoamme myös tuotteita, joilla vastataan erilaisiin tarpeisiin kuten kuivaus, lämmitys, pumppaus ja sähkö. Palvelut ovat käytettävissä 24/7.


Tapahtumat

Ramirent pystyy vastaamaan festivaalin tai tapahtumanjärjestäjän tarpeisiin, jotka voivat tarvita nopeasti puhdasta ja korkealuokkaista kalustoa. Ramirent tarjoaa myös sähköä ja lämmitystä, kontteja, varasto- ja toimitiloja, telttoja, sääsuojia, turva-aitoja, ilmastointia, hissejä, istuimia ja muita rakennelmia jotka sopivat erilaisiin tapahtumiin. Tarjoamme myös end-to-end ratkaisuja kuten suunnittelua, toimitusta, asennusta ja jälkihuoltoa sovitussa aikataulussa.
Voimme tarjota hankkeen koordinointia ja suunnittelua ennen tapahtumaa kuten myös 24/7 palvelua tapahtuman aikana tai tukea muuten tapahtumanjärjestäjää maanlaajuisesti.


Referenssit

Ruotsin ralli

Porin Jazz


Lisää referenssejä löytyy maasivuilta.


window_cleaning_colorized_240x250.jpg : 40Kb

Haluamme tarjota sinulle oikean ratkaisun!

Ota yhteyttä!

Soita

Jaa tämä sivu